PRENOČIŠČA ŠIREC

Spočijte se in poiščite svoj najljubši kotiček v novo opremljenih in udobnih sobah ter apartmaju. Naj vas zjutraj prebudi ptičje petje in čudovit pogled na domače zelene vinograde. Na novi terasi pa si naj Vaše oko spočije pogled nad dravskim in ptujskim poljem, Pohorjem, Ptujsko goro in čudovitim Ptujem.

Pri nas lahko izkoristite neštete možnosti za rekreacijo in odkrivanje lepot narave. Na Turistični kmetiji pa si lahko privoščite domačo hrano, vodene degustacije vin ali pa se seznanite s številnimi kmečkimi opravili. Prav tako ob sezoni prirejamo številne dogodke: domače koline, trgatev, vinske zgodbe, martinovanje, predavanja Vinskih kraljic,…

Od mesta Ptuja smo oddaljeni le 5 kilometrov, zato lahko brezskrbno uživate v pestrosti, ki vam jih ponuja mesto. Grad Vurberk v neposredni bližini Vas kliče, da se seznanite z njegovo večletno tradicijo. Če pa si želite spoznati Maribor ali se odpraviti na Pohorske strmine pa vas do tja loči le 18 kilometrov. Bližnja okolica vam prav tako ponuja pestrost in veliko zgodovinskih odkritij.

Kapacitete sob:
Razpolagamo s tremi dvoposteljnimi sobami in enim apartmajem za do 6 oseb.

Opremljenost in dodatne storitve:
- Hladilnik,
- TV,
- lastna kopalnica,
- balkon s čudovitim razgledom,
- večje in varno parkirišče,
- bogat samopostrežni zajtrk,
- izposoja koles.

Izredno ugodne cene nočitev:
Nočitev: 20,00€/ osebo + turistična taksa
Nočitev z zajtrkom: 23,00€/ osebo + turistična taksa

Veselimo se snidenja z Vami.

 

Vina Širec, Krčevina pri Vurbergu 76, 2250 Ptuj, GSM 041 220 464, vinasirec@gmail.com